Tiedote 21.2.2016:Karhut heräilevät talviuniltaan

Joulukortti_pieni

Tässä viimeisin Facebook-päivitykseni:

Lehden mukaan karhut heräilevät paraikaa talviuniltaan, joten miksei myös merikarhut. Eli olen minäkin herännyt ja nyt alkaa sitten näitä päivityksiä tulla kiihtyvään tahtiin kesää kohti mentäessä. Ensi kesähän ei ole koskaan ennen ollut niin lähellä, kuin nyt!

En toki voi itseäni varsinaisesti merikarhuksi kutsua, puhumattakaan seitsemän meren seilaajaksi, mutta ainakin sen seitsemän selän seilaaja olen. Päijänne-Vesijärvi-Ruotsalainen-alueelta löytyy parikymmentä nimettyä selkää ja ne kaikki on tullut seilattua vuosien saatossa. Olen kyllä laivaa muutaman kerran merelläkin ohjannut laivuritutkinnon yhteydessä Raumalla.

Päivitykset täällä loppuivat ilotulitusristeilyyn, joka oli kaikin puolin onnistunut tilaisuus. Laiva oli täynnä iloisia ihmisiä, jotka nauttivat näkemästään ja kokemastaan. Reittiajot loppuivat siihen, mutta tilausajoja oli vielä pitkin syksyä päättyen marraskuussa vietettyyn pikkujouluristeilyyn. Homma toimi mainiosti. Valitettavasti kuvat sieltä eivät ole julkaisukelpoisia ¯\_(ツ)_/¯. Tämä myös porukoille vinkiksi, kun suunnittelette tulevia pikkujouluja. Ne ovat muuten lähempänä, kuin …

Uuden vuoden aatoksi suunnittelimme vielä risteilyä. mutta mokomat jäät tulivat pari päivää liian aikaisin. Pelkästään suupuheiden kautta lähtijöitä oli kasassa jo kolmisenkymmentä ja veikkaanpa, että kutsu täällä olisi tuottanut täyden laivallisen matkustajia.

Nettisivumme on nyt päivitetty, vaikkakaan ne eivät vielä ole täysin valmiit. Uusi risteilyohjelma on myös julkaistu. Tulossa on myös uusia juttuja lähiaikoina julkaistavaksi. Eikä tässä kaikki: Kohta alkaa pieni kilpailu, jossa voi voittaa ilmaisen risteilyn itselle ja kaveriporukalle! Pysykää kuulolla.

Laitan tähän vielä tämän joulutervehdyksemme, jota en saanut jostain kumman syystä aikanaan julkaistua, sillä tuleva Joulu ei ole koskaan ennen ollut niin lähellä, kuin nyt! Siispä toivotan kaikille Hyvää kesää ja Lämmintä Joulua.

Jorma